torsdag den 22. februar 2018

Jumpsuits

Tilbage i 2009-2010 da vi blev introduceret for den regulære jumpsuit i bomuldskvalitet med hætte og gennemgående lynlås, troede vi seriøst, designerne lavede fis og ballade!
Jumpsuits blev det år et af messens helt store samtaleemner – og lige siden har jumpsuits, nu suppleret af tidens comeback af buksedragter, været blandt noget af det mest populære til børn i alle aldre.
Fede, klassiske, bløde jumpsuit er ganske enkelt fantastisk at have på, den er max komfortabel
– og flere forældre beskriver vigtigheden af jumpsuiten som en del af garderoben med vendinger som; ”børnene bor i den”.
Med jumpsuiten indbydes til hygge og bevægelse – og med dens typiske, tilbagelænede, cool og street-agtige look, kan den med fordel bruges til begge dele – og absolut både af drenge & piger, uanset alder.
Buksedragten, der har fået sit comeback inden for de sidste par år, er sammenholdt med Jumpsuiten typisk mere stilfuld, mens komforten på de fleste modeller fortsat er bevaret.
Buksedragten findes i et hav af kvaliteter og udgaver; ærmeløse, langærmede, som shorts-model mv. – den er med andre ord et ’all-season-hit’.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar