torsdag den 22. februar 2018

Bukser

Bukser

Bukser er ikke ’bare’ bukser – slet ikke når det kommer til bukser til børn!
Bukser er ubetinget en af de vigtigste ingredienser i garderoben, selv hos den 3-årige ’kjolepige’, det handler blot om at finde de helt rigtige; smalle bukser, søde bukser, fede bukser, Hummel bukser, eller som til de fleste drenge, bløde bukser.
Valget af bukser afhænger, foruden krav til looket og stil, af flere momenter og muligheder, hvor vi oplever, særligt to gør sig gældende:
-    Smalle bukser:
Generelt oplever vi fra vores kunder, en stigende efterspørgsel på smalle bukser, både til piger og drenge. Efterspørgslen går her ikke på jeans – og man ønsker heller ikke, at skulle gå på kompromis med komfort.
Derfor har hovedparten af vores bukser altid indvendig, regulerbar elastik i taljen – et must for rigtigt mange børn.
Har man foruden behovet for at regulere taljen, et i øvrigt meget slankt barn, anbefaler vi generelt at vælge bukser fra følgende brands:
Kids Up, Little Pieces og Tumble N’ Dry.

-    Bløde bukser:
Har man børn – og måske særligt drenge, her uanset alder, ved man, bløde bukser ganske enkelt er et naturligt musthaves. De er rare at have på uanset om dagen byder på ’vild fægteleg’, Parkour eller blot på kreativ udfoldelse med perler – og så er de smarte og smækfyldte med fede detaljer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar